Inbora Hus

Å investere i ett nytt hus, er for de aller fleste av oss den største innvesteringen vi gjør i livet vårt. Dette stiller selvfølgelig veldig høye krav til oss som din husleverandør. At vi holder det vi lover, leverer til avtalt tid, kort sagt att vi leverer opp til dine høye forventninger.


For oss et det å bygge et hus ett håndverk, der alt skal fungere optimalt. For å klare dette kreves det dyktige håndverkere som bærer sin yrkesstolthet og forstår helheten like så godt som hver minste detalj.

Vi jobber hardt hele tiden for å holde kostnadene så lave som mulig og yte deg god service, noe som til slutt medfører at du sparer både tid og penger.

Alle våre hus blir montert av dyktige fagfolk. I vår huskatalog finnes det hustyper for alle behov, enten du er enslig eller har en stor familie.

I alle våre husmodeller er hver detalj nøye gjennomtenkt, for at du skal trives så godt som mulig, og vi har tatt godt hensyn til miljøet og din helse. Når man investerer i egen bolig gjør man en investering for livet, noe alle våre husmodeller også er ment for.

Alle våre hus leveres hele tiden i hht til gjeldende teknisk forskrift som blant annet gir deg et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Dette gjør at du hele tiden har en optimal frisk luft i hele huset som gir bedre innemiljø. Bedre innemiljø gir og gevinst i form av bedre helse. Du er og sikret et godt isolert hus med energisparende vinduer som og hjelper på fyringsutgiftene. Alt i alt gir dette et behagelig innemiljø kalde vinternetter så vel som varme sommerdager.

Har du spørsmål, ta kontakt vi hjelper deg fra idé til et ferdig hjem. Alle våre standard husmodeller kan kundejusteres, slik at du kan få det akkurat slik du selv vil ha det.

Alle husene er tegnet av AS Prosjektim Arkitektkontor på Hamar.

Det de andre kaller et hus, kaller vi et hjem.

Se mer på www.inborahus.no


Långflons
Stormarknad AB
Inbora Hus AS Restaurangen
Utsikten AS 
Inbora Food ASLångflon köpcentrum 
Inbora Invest AB

Levert av  
mangadexmangadex